Sänker tröskeln för företagare som vill låna

Den allra vanligaste tröskeln till ett framgångsrikt företagande är en brist på pengar. Företaget behöver finansiering för att överhuvudtaget kunna startas upp. Pengar behövs också kontinuerligt för att driva företaget samt för att göra investeringar och växa. Här kommer A5 in i bilden – denna jämförelsesajt låter dig nämligen jämföra företagslån på ett väldigt fiffigt sätt!

Och genom att låta pengar kan du hjälpa ditt företag över en ekonomisk tröskel eller genom en ekonomiskt svår period. Kontanta medel styr som bekant världen och är ett absolut måste för att du ska nå framgång i ditt företagande. Detta oavsett om du vill starta ett helt nytt bolag eller expandera verksamheten i ett befintligt. Därför uppskattar många entreprenörer denna fiffiga sajt!

Hur fungerar det här med företagslån egentligen?

Till att börja med bör vi kanske förklara vilken sorts lån vi pratar om i denna artikel. Ett företagslån är precis vad det låter som – ett lån för företag. Det har många likheter med ett vanligt konsumentlån men det finns även vissa skillnader. Dessa kommer vi inte att gå in på här men det kan ändå vara värt att bära med sig i bakhuvudet.

Likt alla andra slags lån erbjuds företagslån utifrån kreditvärdighet och andra faktorer. Långivaren kommer därför att göra en bedömning av ditt företags kreditvärdighet. Även företagets övergripande ekonomiska situation kommer att tas i beaktande. Utifrån denna bedömning kan du sedan erbjudas ett lån till en viss ränta.

A5.nu hjälper dig att hitta företagslån utan säkerhet

Det finns flera olika sorters lån för företag att välja mellan, däribland dessa:

  • Företagslån med säkerhet
  • Företagslån utan säkerhet men med borgen
  • Företagslån utan säkerhet och utan borgen

Den sistnämnda kategorin är generellt sett de lånen som flest företagare är intresserade av att teckna. Det kan dock vara lättare sagt än gjort att försöka hitta långivare som erbjuder sådana lån till rimliga villkor. Men du behöver inte misströsta – det finns hjälp att få!

A5.nu är en jämförelsesajt som hjälper dig att hitta de bästa företagslånen utan säkerhet för ditt företag. Så surfa dit och börja jämföra lån redan idag!

Alrik Nilsson